Vetura sa nuk bie në lumin Vardar (FOTO)

AdvertismentCustom Text

Para pak çasesh (21:35) në rrugën anësh koritës së lumit Vardar ka ndodhur një aksident trafiku. Vetura në lëvizje ka devijuar nga korsia duke përfunduar mbi trotoarin që kufizohet me bregun e lumit Vardar, njofton Gostivari Sot.

Është dashur pak hapësirë që vetura të kalon bregun dhe të përfundon në koritën e lumit Vardar.

ReklameCustom Text

Pos dëmëve të vogla materiale, nuk ka pasur dëme në njerëz.