‘Viber’ së shpejti do të bëhet me pagesë, a e keni marrë edhe ju këtë mesazh?

Gjatë gjysmës së dytë të shkurtit në vendet e rajonit në telefonat e përdoruesve të Viberit filluan të qarkullojnë mesazhe duke çuar përdoruesit e Viber në përfundimin e gabuar se aplikacioni do të fillojë të tarifojë në shkëmbim të përmbajtjes.

Megjithatë u konfirmua se gjithçka ishte mashtrim. Aplikacioni Viber do të mbetet pa pagesë, dhe përdoruesit, për fat të keq për veprime dashakeqe që nuk mund të ndalen, janë të ekspozuar ndaj dezinformatave dhe përpjekjeve për t’u zhvatur informata personale”, reaguan nga ky aplikacion.

Reklame

“Ne ju kujtojmë që Viber është aplikacion falas dhe do të mbetet i tillë përgjithmonë! Ju lutemi mbani mend se këto janë mesazhe Spam, dhe se Viber nuk ka asnjë lidhje me ta!

Kjo është përmbajtje plotësisht e rreme, dhe ndërmarr hapat e mëposhtëm për të na ndihmuar të parandalojmë përhapjen e saj!

Asnjëherë mos transferoni informacionin tuaj personal te njerëzit që nuk i njihni.

Mos i dërgoni këto mesazhe të mëtejshme të dyshimta miqve dhe familjes.

Viber është një platformë e mesazheve dhe thirrjeve falas dhe do të mbetet e tillë përgjithmonë”, thuhet në reagimin e kompanisë.

Në këtë rast, pasi mesazhi thoshte se përmbajtja duhet tu përcillet 10 numrave të miqve, ju kryesisht nuk u kontaktuat nga të huajt, por më tepër nga mesazhet që vinin nga njerëzit tuaj më të afërt.