VIDEO/ A i keni parë??? Këto janë 10 golat më të fuqishëm ne historinë futbollit

10 golat më të fuqishëm të futbollit.

Ja një video me kompilimin e golave më të fuqishëm të futbollit

Reklame

Goli më i fuqishëm mbrin 266 Kilometra në orë

Shikoni dhe argëtohuni