Video që të rrënqeth shpirtin: Azize, ti je nëna e të gjithëve aty poshtë

Advertisment

Në Turqi ka nisur prej kohësh operacioni i kërkimshpëtimit për personat që kanë mbetur poshtë rrënojave për shkak të tërmetit që ka rënë ditën e djeshme në vend.

Deri më tani janë konfirmuar 22 viktima dhe 1030 persona të plagosur.

Reklame

Në internet është publikuar momentin ku një nga personat e kërkimshpëtimit komunikon me një zonjë në telefon dhe i kërkon që të komunikojë me të gjithë.

“Ne do jemi aty shumë shpejt, rri e qetë. Ajo që kërkoj nga ti Azize është që fol me të gjithë, askush të mos fleje aty poshtë. Jemi të gjithë lart, në rregull Azize. Vetëm rri e qetë, ti je një nënë, në këtë moment ti je nëna e çdo personi aty poshtë”.