VIDEO/Taravari dhe Zyberi përplasen në Click Plus (VIDEO)

Kush kë e ndihmon me ligje, u bë mollë sherri në emisionin Click Plus mes sekretarit të ASH-së, Arben Taravari dhe deputetit të BDI-së, Arben Zyberi.

Taravari ka deklaruar se shpesh herë si parti e kanë ndihmuar shumicën në miratimin e ligjeve, ndërkaq nga BDI edhe kur është kërkuar ndihmë, nuk u është dhënë e njëjta.

“Për ligjet që kanë të bëjnë me shqiptarët, gjithmonë kemi qenë aty. I kemi përkrahur, bile, bile edhe u kemi besuar. Më konkretisht për Ligjin për regjistrim, dhe tash e shihni, del problem me metodologjinë”, tha Taravari.