Vijat e dorës iu ndihmojnë të zbuloni se sa gjatë do jetoni

Me kalimin e viteve kjo metodë ka bërë të mundur interpretimin ose njohjen e fatit të njerëzve përmes vijës së duarve, duke formuar edhe shkronja ose fjalë me këto rreshta.

Këtë herë duhet të përqendrohemi në linjat që janë tërhequr në pjesën e brendshme të kyçit të dorës dhe ajo është e vendosur pikërisht në kryqëzimin që ndan dorën dhe krahun.

Shumica e vijave paraqesin një jetë të gjatë, ndërsa vijat e prishura lidhen me probleme shëndetësore ose vështirësi në jetën e këtij personi.

1.Numri i vijave që keni është i lidhur edhe me numrin e viteve që do të jetoni. Sa më shumë vija, më shumë vite jetë ju presin.

2.A është vija e parë e paprekur apo e thyer? Nëse është e plotë dhe e shënuar në mënyrë të përsosur, përfaqëson 30-40 vjet jetë.

Sa vjeç do të jetosh:

Sa i përket rreshtit të dytë, ajo tregon 40-60 vjet jetë. E treta flet për 70-90 vjet, dhe e katërta dhe e fundit, më shumë se 90, duke arritur edhe mbi 100. Në përgjithësi, shumica e njerëzve kanë dy ose tre rreshta dhe pak kanë të katërtën.

Kuptimi i secilës rresht të krahut tuaj

Vja e parë është më e rëndësishmja nga të gjitha.

Nëse shihet qartë dhe shfaqet shumë e shënuar dhe e thellë, do të thotë që ju do të shijoni shëndet të shkëlqyeshëm dhe forcë fizike. Përkundrazi, nëse nuk është shumë e dukshme, është një simptomë që ju jeni një person shumë i hutuar, i lini gjërat pas vetes dhe mezi shqetësoheni për t’u kujdesur për dietën tuaj ose për të qenë në formë.

Nëse bëjmë një dallim për to, disa probleme shëndetësore mund të përcaktohen përmes kësaj linje të parë. Për shembull, gratë që kanë gjysmën e vijës priren të kenë vështirësi për të mbetur shtatzënë. Në rastin e burrave, kjo tregon probleme me prostatën dhe sistemin riprodhues mashkullor.

2.E dyta përfaqëson pasuri, prosperitet dhe lumturi në jetën e këtij personi.

3.Sa i përket të tretës, ajo ka të bëjë me famën dhe popullaritetin. Nëse ai është i drejtë dhe me shumë pak boshllëqe, do të thotë gjithashtu se ky person ka një ndikim të madh tek ata që e rrethojnë.

4.Më në fund, vija e katërti është i lidhur ngushtë me atë të mëparshmen dhe forcon fuqinë e tij. Është e mahnitshme të mendosh që në këtë pjesë të trupit tonë, të cilit ne zakonisht nuk i kushtojmë shumë vëmendje, ka të dhëna të fshehura të vogla që zbulojnë sekrete misterioze për të ardhmen tonë.