Vittorio Sgarbi: Kam tre fëmijë, dua më shumë vajzën me nënë shqiptare, edhe pse thonë s’e nuk është e imja

Kritiku i njohur italian i artit u bë edhe më i famshëm për publikun shqiptar kur tha pak kohë më parë, se Bylis i përket kulturës dhe qytetërimit grek, madje ka qenë qytet helen.

Më pas ai u tërhoq zvarrë në parlamentin italian, sepse ofendoi disa kolegë të tij.

Reklame

Vittorio Sgarbi ka treguar historinë e tij të rrallë në një intervistë të gjatë për “Corriere”, nga marrëdhënia me tre fëmijët, në atë me parneren, Sabrina College.

Me parneren e tij të fundit, Sabrina College zbulon se “midis nesh, seksi përfundoi në ’99, por ne kemi një marrëdhënie të jashtëzakonshme shpirtërore, pika më e lartë e dashurisë “.

Ai tha se ka tre fëmijë nga tre nëna të ndryshme, dy vajza dhe një djalë, por veçoi atë shqiptare.

“Kisha vetëm fërkime me nënën e parë, – thotë Sgarbi – “Evelinën e kam pasur njohur nga një historian nga Torino. Ndërsa nëna e Alba, një këngëtare shqiptare e operës, ishte e martuar dhe ekziston hipoteza se burri i saj mund të ishte edhe babai. Atëherë ajo ishte e ve dhe Alba mori mbiemrin tim. Sidoqoftë, kurrë nuk kam bërë teste të ADN-së, sepse fëmijët i njoh nga veshët e mi “, pranoi ai. Tre fëmijë për të cilët ai kurrë nuk ishte i pranishëm kur lindën, tha se ishin diçka e dëshiruar prej tij.

Vittorio Sgarbi thotë se është shumë i kënaqur me vajzën e tij Alba: “Në veçanti, unë jam i kënaqur me vajzën shqiptare. Unë e kam vlerësuar gjithmonë, për karakterin e saj, drojën, edukimin dhe aftësitë e saj, pasi ajo fitoi konkursin Bocconi, ku u diplomua ”. E para, megjithatë, “Evelina, është shumë e zgjuar, shumë e zgjuar, por pak irrituese sepse ajo ka një temperament të ngjashëm me timen”.

/NOA.al