Viza e marrë nga ambasada në Maqedoni, nuk i mjaftoi për të hyrë në Gjermani (VIDEO)

Si nje numer i madh i shqiptarve te rrinj te shtetit te Maqedonis, edhe Bunjamin Bekiri iu desht ta marrë rrugen e gurbetit.

Ai kishte filluar nje shtepi dhe plani ishte per te shkuar ne Gjermani per te punuar, por i ndodhi e papritura.

Reklame

Ja si e tregon rastin vetë Benjamini.