Vjedhje në Tetovë: E g0diti të punësuaren në shitore dhe i mori paratë

114

Mbrëmë (14 prill) rreth orës 20:45 minuta, në sektorin për punë të brendëshme në Tetovë,

është paraqitur rasti i sul.mit dhe vjedhjes në një shitore në rrugën “Boris Kidriç” në Tetovë.

Kryerësi i veprës, më nje mjet të fortë e ka goditur shitësen dhe ia ka marë paratë.

Nga MPB thonë se punohet në zbardhjen e plotë të rastit.