Vjosa Osmani, Albin Kurti dhe nënë Ferdonija duke e prerë torten e 13 vjetorit të Pavarësisë

Vjosa Osmani, Albin Kurti dhe nënë Ferdonija duke e prerë torten e 13 vjetorit të Pavarësisë

“E përmbyllëm këtë ditëlindje të shtetit tonë në vizitë tek Nëna Ferdonije Qerkezi, të cilës që nga viti 1999 i mungojnë bashkëshorti e djemtë, që u zhdukën me dh u në nga forcat serbe. Kjo datë, 17 shkurti, është edhe data e lindjes së djalit të saj, Artanit”, ka shkruar Osmani.