VMRO-ja do të dorëzoj pr/ligjin për legalizimin e kriptovalutave

AdvertismentCustom Text

VMRO-DPMNE do të dorëzoj propozim-ligj për legalizimin e tregtisë me kriptovaluta edhe ate pa TVSH.

Propozim-ligji parasheh edhe lirim nga tatami me 0% të fitimit dhe tatimin personal së paku deri në vitin 2023.

ReklameCustom Text

Tregtimi dhe ruajtja e kriptovalutave tanimë është e mundur në shumë vende të zhvilluara. (INA)