VMRO-ja nuk është anti – shqiptare

Stefan Andonovski, këshilltarë i kryetari të VMRO-DPMNE, thekson se LSDM-ja ka krijuar në opinion përshtypjen se VMRO-DPMNE është kundër shqiptarëve dhe se ka politika me frymë nacionaliste.

Sipas tij kjo nuk qëndron, pasi kur VMRO ishte në pushtet ka realizuar projekte edhe për shqiptarët. Madje, Andonovski thotë se LSDM-ja ka premtuar realizimin e projekteve edhe për shqiptarët, por kufiri në Bllacë që duhej të ishte gati në vitin 2016, u realizuar së fundmi. Premton se VMRO do të realizojë një sërë projektesh me interes për shqiptarët dhe nacionalitet tjera.