VMRO: Rritja e çmimit të energjisë elektrike, manipulim i LSDMsë

Advertisment

VMRO reagoi ndaj njoftimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës se çmimi i energjisë elektrike do të rritet.

VMRO beson se LSDM manipuloi qytetarët me këtë rritje që u paralajmërua edhe para zgjedhjeve.

Reklame

Sipas tyre, paratë nga energjia elektrike e rritur do të shkojnë në ELEM dhe MEPSO.