Vogëlushi r.efuzon të quhet zviceran, thotë se është shqiptar i lindur në Zvicër, kjo video do t’ua marrë zemrën! (Ndiqeni)

91
#

Shqiptarët k.renohen se janë shqiptarë, kudo që janë. Që në moshë të vogël mësohet se sa e vlefshme është të jesh i tillë.

Një video e publikuar së fundi në Facebook arriti të marrë mijëra klikime, shumë pëlqime dhe komente pozitive.

Një vogëlush shfaqet para kamerës duke thënë se ka lindur në Zvicër, por kë.mbëngul në origjinën e tij!