Vokalisti i grupit “Elita 5” tregon se pse duhet të paguhet shfrytëzimi i autostradave (VIDEO)

61

Arif Zyberi, vokalist i grupit “Elita 5”, ishte i ftuari i radhës në emisionin “N’gas(z)”.

Ai mes tjerash ka folur edhe për pagesat për shfrytëzimin e autostradave, për të cilat ka thënë se duhet të aplikohen edhe në Kosovë dhe Shqipëri.

Ai shprehet se i kupton shqetësimet e banorëve, sidomos pas protestave të tyre.

Megjithatë, Zyberi thotë se ky është sistem i shoqërive të zhvilluara dhe kjo duhet pranuar dhe të aplikohet edhe nga këto dy shtete.

Ndiqeni më poshtë videon e plotë: