Votoi edhe Arjanit Hoxha, ja mesazhi i tij

Advertisment

Zgjedhjet kanë filluar në ora 07:00, me hapjen e 3390 vendvotimeve..

Të drejtë vote kanë 1.814.613 votues në gjashtë Njësi Zgjedhore. Votohet për 15 parti dhe koalicione me 1578 kandidatë.

Reklame

Arjanit Hoxha i Lëvizjes BESA sapo ka votuar dhe thotë se duhet të votoni për të ardhmen e fëmijve.

“Ne votuam për të ardhmen e 3 femijëve tonë” ka shkruar Hoxha