Vuajti tërë jetën në spitale, në këtë ditë të ftohtë Calja ngrohet në banesën e re!

Në këto ditë të ftohta, një zemër ka gjetur ngrohtësi, falë bamirësve.

Jeta s’kishte qenë aspak e drejtë për të, por që buzëqeshja iu rikthye sërish.

Është kjo Calja, e cila sot u vendos në banesën e saj të re, pas një sërë vuajtjesh që e ka kaluar në spitale.

Është humanisti Halil Kastrati ai që ka ndarë këtë lajm të mirë me të tjerët, derisa ka shkruar:

Calja ne banesen e saj te re

Tere jeten e saj ka banuar neper spitale e tani fale donatoreve e ka banesen e saj
Ftyra e saj tregon saj çfare gezimi ka tani

Rrefimi i saj per sfidat dhe jeten qe ka bere deri tani se shpejti vjen me ane te videos

Cale e gezofsh banesen e re

Bamires Zoti ju gezofte