Vuani nga dhimbjet e këmbëve? Ja vitamina më e mirë që i lufton ato

Keni dhimbje në ngërçet muskulore dhe i trajtoni ato me mënyra të zakonshme si masazhi, nxehtësia apo relaksuesit e muskujve?

Ne do ju sjellim mënyrën më të mirë për t’i parandaluar dhimbjet e muskujve, nëpërmjet vitaminave.

Reklame

Për dhimbjen e muskujve këshillohen vitaminat që përmbajnë magnez, të cilët janë efektivë gjithashtu edhe për mbrojtjen kundër Covid-19, në uljen e presionit të gjakur, si dhe në rritjen e sistemit imunitar.

Duhet të jeni mjaft të kujdesshëm me llojet e shtresave të magnezit që vendosni të përdorni. Ato që përmbajnë glikat të magnezit, thithin në muret e zorrëve dhe nuk prodhojnë një efekt laskativ.