Vuçiq i thotë Pendarovskit: 10 herë më mirë flet serbisht (VIDEO)

96

Në fillim të konferencës për shtyp të dy presidentëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë, Stevo Pendarovski dhe Aleksandar Vuçiq, ky i fundit iu drejtua Pendarovskit duke i thënë se nuk ka nevojë për kufje dhe përkthim sepse gjuhën serbe e kupton shumë mirë dhe madje e flet 10 herë më mirë.