VV dhe LDK pajtohen për qeveri me 12 ministri (VIDEO)

30

Vetëvendosje dhe LDK kanë dal të p arët në zgjedhje, dhe tani po takohen në mes veti për të formuar qeverinë e re pasi të c ertifikohen rezultatet.

Grupet p unuese të këtyre dy partive sot u da korduan që qeveria e ardhshme t’i ketë 12 ministri.