Xhaferi seancë në kohë iftari, bojkoton opozita shqiptar

Advertisment
HTML Image as link

Pas përfundimit të senacës së 32-të, kryeparlamentari në të njëjtën ditë ka ftuar seancë të re, njofton News33.

Xhaferi i ka ftuar deputetët që të fillojnë me seancën e 36-të por ajo që bie në sy është ora 19 e 20 minuta, pra, 1 minut para se të fillonte iftari i cili sot sipas orës e kalendarit duhej të ishte në ora 19 e 21.

Reklame

Por thirrjen e Xhaferit e kanë bojkotuar deputetët e koalicionit opozitarë, Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa/News33