Xhamia e fshatit Kallnik në aksion për dhurimin e gjakut (FOTO)

Advertisment

Në bashkëpunim me BFI-Myftinia e Tetovës – Xhamia e fsh. Kallnik si dhe Kryqin e Kuq Tetovë arritëm që me leje të Zotit, të organizojmë pas namazit të xhumasë fushatën e dhurim të gjakut :

“Jo vetëm doktorët shpëtojnë jetë me 16 tetor çdo kush mund të jetë një hero!”.

Reklame

Falenderoj organizatorët dhe të gjithë dhuruesit që morën pjesë vullnetarisht në këtë nismë.

Organizator Hafëz Omer Dauti