Xharra: Kosovës i duhen investime në ekonomi, arsim e shëndetësi, jo në xhamia e as kisha

Arbana Xharra në rrjetin social Facebook ka uruar Kosovën si dhe ka propozuar investime në disa sfera.

Ja postimi i saj i plotë:

Reklame

“Albin Kurti kryeminister dhe Vjosa Osmani ne krye te Kuvendit te Kosoves, po hapin nje kapitull te ri per Kosoven. Uroj qe Kosova te sheh dite me te mira. Secili e paguan cmimin e vet ne politike, andaj opozita tash le te mesohet me faktin qe s’ka ma pushtet. Kosoves i duhet te beje nje kthese te madhe; investime ne ekonomi, arsim e shendetesi, jo ne xhamia e as kisha, po vende te punes, zhvillim e te ardhme per te rinjte e mireqenje per te moshuarit!”