Xharra: Më duhen vetëm 72 orë për të bërë sp astrim fetar në Kosovë

Advertisment

Arbana Xharra: Më duhen vetëm 72 orë për të bërë sp astrim fetar në Kosovë

Këshilltarja e Kryetarit të Kuvendit dhe gazetarja e mirënjohur me emrin Arbana Xharra ka bërë një cícërimë në llogarinë e saj në Twitter, shkruan Periskopi. Ajo me anë të një pyetjeje shkruan se do t’i duheshin veç 72 orë që ta pastronte Kosovën nga radíkalët fetarë.

Reklame

Për më tepër, problemi qëndron specífikísht te ‘radíkalizmi i dhu nshëm’ e të cilin nuk e përveçon zonja Xharra. /Periskopi