Xhezairi: Kjo qeveri do të ketë një opozitë të fortë (VIDEO)

Advertisment

Pandemia, kriza ekonomike dhe reformat do të jenë detyrat më të rënda të qeverisë së re, thotë drejtori i Tv Klan Maqedonia, Seladin Xhezairi.

Sipas tij, votimi me vetëm 62 deputetë e bën në një farë forme qeveri të pakicës, e cila do të përballet gjatë gjithë kohës me një opozitë të fuqishme maqedonase dhe shqiptare.

Reklame