Zaev: Besoj se arritëm marrëveshje për Ligjin për shtetësi

Advertisment
HTML Image as link

Takimi i sotëm mes kryeministrit Zoran Zaev dhe Ziadin Selës e Afrim Gashit ka rezultuar me marrëveshje për çështjen e shtetësisë. Megjithatë pas takimit Zaev nuk deshi të shpalos detaje rreth marrëveshjes së arritur nën pretekstin se së peri marrëveshja do të nxirret në letër dhe më pas do të mund të ndajnë informata edhe me opinionin.

“Mbaroi edhe takimi i sotëm, besoj se kemi arritur marrëveshje. Ajo për të cilën u morëm vesh është se do ta vëmë në letër, meqë ka edhe formulime juridike, ndërsa më pas do t’i bëjmë publike të gjitha detajet edhe për opinionin”, tha pas takimit, Zoran Zaev, kryeministër.”, tha Zaev.