Zaev: Do ju falim borxhet e rrymës në vlerë prej 110 milionë euro , 200 mijë qytetarëve (VIDEO)

Advertisment

Kryeministri Zaev thotë se qeveria do tua pastrojë llogaritë  e rrymës mbi 200 mijë qytetarëve ne vlere prej 110 milione euro.

Kryeministri Zaev njoftoi fshirjen e borxheve të energjisë elektrike që janë bërë deri në vitin 2006 për 200,000 qytetarë dhe familje që janë bllokuar në një labirint përmbaruesish dhe llogari të bllokuara.

Reklame

 

VIDEO: