Zaev këmbëngul që zgjedhjet parlamentare të mbahen në mes të qershorit (VIDEO)

Advertisment

Mesi i muajit qershor është periudha ideale për zgjedhjet e parakohshme parlamentare vlerëson kryetari i LSDM-së Zoran Zaev. Varësisht pandemisë, sipas kreut të socialdemokratëve liderët politik duhet të bisedojnë për datën e zgjedhjeve.

Sipas tij, vendi duhet të dijë procesin zgjedhorë pasa se të gjendet përpara një krizë të dytë shëndetësore. Zaev thotë se prioritet nuk janë zgjedhjet, por që të ballafaqohet me krizën i nevojitet Qeveri dhe Parlament funksional. I pari i LSDM-së thotë se nuk shkohet në zgjedhje pa konsensus.

Reklame