Zaev: Ma jepni numri e El Chekës, pse s’publikon “b.omba” për mua (VIDEO)

83

Kryeministri Zoran Zaev kërkoi numrin e telefonit të El Chekës me që.llim që ta pyet përse publikon “b.omba” vetëm për p.artnerin e tij të koalicionit.

Nëse keni ndonjë telefon, më jepni të z. Cheka. Si quhej? Ti paraqitem dhe ta pyes, pse bre mik ti vetëm për z. Ahmeti publikon dhe nuk p.ublikon për mua?

Kështu iu përgjigj kryeministri Zoran Zaev, pyetjes së gazetarëve, se si e komenton deklaratën e kryetarit të BDI-së Ali Ahmeti, që El Cheka nuk publikon ma.teriale për LSDM-në dhe VMRO-DPMNE-në. Zaev tha se përgjimet që i publikon El Cheka janë a.nti-ligjore dhe ai duhet patjetër të përgjigjet p.enalisht