Zaev: Në zgjedhje do të votojnë edhe ato që do t’jenë pozitiv me Covid-19

Zaev: Në zgjedhje do të votojnë edhe ato që do t’jenë pozitiv me Covid-19

“Ne kemi biseduar për 8 korrik, kemi biseduar për arsyen pse e Mërkura mund të jetë një ditë jo pune, në mënyrë që votimi të mund të jetë deri në orën 21:00, për të paguar anëtarët e bordeve zgjedhore për ato orë dhe për shkak të rrezikut, natyrisht që janë brenda, ndërsa heshtja është Ajo mbaroi të dielën në mbrëmje, kështu që të hënën dhe të martën të gjithë të sëmurët dhe të dobëtit do të votojnë, të gjithë do të votojnë në izolim, me bordet e zgjedhjeve shëndetësore, për t’iu qasur të gjitha pozitivëve me koronavirusin, madje dhe të sëmurët kronikë “, tha drejtuesi i LSDM-së, Zoran Zaev në “Kliko Plus” në TV21.