Zaev paralajmëron shtrejtimin e dizelit, ja arsyeja

Për 3.5% pritet të shtrenjtohet çmimi i naftës dhe dizelit, ka paralajmëruar kryeministri Zoran Zaev.

Ai ka sqaruar, se shtrenjtimi vjen për shkak të taksës ekologjike, dhe jo rritjes së akcizës.

“Rritja e çmimit të dizelit për shkak të taksës ekologjike, dhe jo për shkak të rritjes së akcizës”, tha Zaevi informon portali “tetova1”.