Zaev: Së bashku me BDl-në në zgjedhjet lokale

AdvertismentCustom Text

Kryeministri dhe kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev njoftoi se ka pasur takim me kryetarin e BDI-së, Ali Ahmeti dhe se janë dakorduar që LSDM dhe BDI bashkërisht të shkojnë në zgjedhjet lokale.

Sipas Zaev, qëllimi i koalicionit parazgjedhor është përfshirja e sa më shumë partive poltiike nga koalicioni qeveritar.

ReklameCustom Text

“Vijojnë procedurat për përzgjedhjen e kandidatëve më të mirë të cilët do të jenë personalitete që dinë dhe që janë të përgatitur për ta dhënë rezultatin më të mirë për qytetarët e çdo qyteti, çdo fshati dhe çdo lagje”, tha Zaev.

Ai tha mbështetjen në disa komuna do të japin që nga rrethi i parë, ndërsa në disa komuna të tjera, do të mbështeten në rreth të dytë./Telegrafi/