Zaev solli jetë për partitë shqiptare, por jo jetë për të gjithë

Urim Salihu

Zaevi iku.Solli jetë për partitë shqiptare që i pati thuajse të gjitha në qeverisje ,por jo jetë për të gjithë.

Varfëria jonë është mallkuese për secilin që do të na hedhë.

Partitë shqiptare s’kanë të drejtë të flasin keq për Zaevin në fushatë sepse flasin kundër vetvetes.Ata ishin me të gjithë kohës.Luajti ai me ta apo partitë tona luajtën me të , këtë do ta dëshmojë 12 Prilli.

Faleminderit Zaev që megjithatë solle sigurinë,pati shumë më pak incidente dhe kjo s’mund të mohohet.Por sikur ti ndëshkoje disa dhe sikur me drejtësinë të kishe një tjetër qasje dhe ekonominë poashtu ,do ta kishe të sigurtë edhe një mandat.Si u largove e dijmë tashmë,por pavarësisht se erdhe si zëri i shpresës ,në zgjedhjet e 12 Prillit duhet të mësohesh se shqiptarët nuk do t’i kesh më .