Zaev: Sondazhet tregojnë se Lëvizja BESA ka rritje të vazhdueshme

Ish kryeministri dhe kryetari i LSDM-së Zoran Zaev sonte në TV21 ka folur rreth situatës aktuale lidhur me pandeminë me virusin Covid-19 në vend.

Zaev deklaroi se edhe përkundër rasteve pozitive, janë krijuar kushte për mbajtjen e zgjedhjeve parlamentare.

Reklame

Gjithashtu Zaev foli edhe për koalicionin LSDM-BESA, ku deklaroi se sondazhet tregojnë se Lëvizja BESA ka rritje të vazhdueshme në elektoratin shqiptar.