Zaev: Zekiri e ka marrë virusin kur ka qenë në iftar te vëllau i tij

Sipas liderit të LSDM-së Zoran Zaev, nënkryetari i kësaj partie Muhamet Zekiri virusin korona e ka marrë kur ka qenë në iftar te vëllau i tij.

Zaev tha se LSDM respekton masat, por infektimi i antarëve të kësaj partie dëshmon se Covid-19 është ende prezent dhe se të gjithë duhet të jemi të kujdesshëm.

Reklame

Përveç Zekirit pozitiv me korona ka dalë edhe drejtoresha e DAP Sanja Llukarevska.