Zaevi i bie pishmanit, kërkon falje për fjalën “pederast”

55
#

Pas reagimeve të a.shpra të publikut, kryeministri Zoran Zaev sonte i kërkoi falje komunitetit L.GBT dhe tha se ai përdori fjalën “p.ederast” si karakter për person.

“Komuniteti L.GBT ka respektin tim të madh. Kështu që, para se të përdorja fjalën “p.edereast” kërkova falje. Unë e përdora atë fjalë për të përshkruar një karakter, jo një përkatësi se.ksuale. Falje për njerëzit L.GBT. Unë do të luftoj për të drejtat e tyre, si më parë”, ka shkrua Zaev në Twitter.

Ai më herët kishte thënë se nuk do të lejojë që disa kr.iminelë, një gazetar su.et dhe një pederast ta rrë.nojë Qeverinë e tij.