Zbulimi madhështor në Himare që gjynjëzon tezat Greke (video)

Advertisment
HTML Image as link

Çfarë fshihet pas varreve të vjetra të zbuluara në Himarë? Përse ekstremistët nuk i duan këto zbulime? Cila është vlera e tyre?

Çfarë u gjet në këto varre? Pak javë më parë në Himarë u zbuluan disa varre të lashta mbi 3 mijë vjeçare… Lajmi bëri bujë, por vetëm pak ditë më pas ai u harrua…. Çfarë qëndron pas tyre ?

Reklame Reklamë:
Qries

Cila është vlera e këtij zbulimi ? A është ky i vetmi apo ka patur edhe të tjerë? Përse rryma të caktuara nuk i duan këto zbulime? Ky eshte vendi ku u be zbulimi ne Himare.

Siç e shikoni sot nuk ka me asgje ne siperfaqe sepse gjithçka u rimbulua. Cila eshte arsyeja? Një hulumtim që zbardh një histori të lashtë… një histori pak të njohur….

Si ishte kjo zonë 3 mijë vjet më pare dhe cilët ishin banorët e saj? Çfarë u gjet në këto varre të vjetra?