Zbulohen “gërryes Bitcoin“ në lagjen Dizhon – vjedhin rrymën

AdvertismentCustom Text

Janë zbuluar disa “minera” që gërryejnë për Bitcoin në lagjen Dizhon të Shkupit, ndërsa kablloja elektrike ka qenë direkt e lidhur në shtyllë në mënyrë ilegale.

“Gërmuesi i bitkoinit ka qenë i lidhur me kabllo direkt në shtyllë dhe në mënyrë ilegale. Në këtë mënyrë ka shfrytëzuar sasi të paregjistruar të energjisë elektrike” thonë nga EVN Maqedoni.

ReklameCustom Text