Zbulohet çfar i tha Haradinaj Kurtit për taksën teksa i cakëronin gotat

Ish kryeministri Ramush Haradinaj e ka shfrytëzuar rastin në një pritje që të shtrëngojë duart me kryeministrin e ri, Albin Kurti, dhe ta porosisë që mos ta largojë taksën.

“Taksa nuk është mirë të largohet. Po gabon rëndë”, është dëgjuar Haradinaj t’i thotë Kurtit, raporton Ekonomia Online.

Reklame

Ata janë takuar në shënimin e Ditës Kombëtare të Bullgarisë.

Kryeministri Kurti ka thënë se kjo taksë do të hiqet pjesërisht nga data 15 mars.