Zbulohet laboratori i tmerrit në Wuhan, shkencëtarët injektojnë viruse në trurin e minjve të gjallë dhe…

Zbulohet laboratori i tmerrit në Wuhan të Kinës, që lidhet me shpërthimin e koronavirusit.

Laboratori është zbuluar nga gazetarët e “The Sun Online”, ndërsa mësohet se ai ka marrë pjesë në një eksperiment, ku viruset injektoheshin në trurin e minjve të gjallë.

Kafshët iu nënshtruan tronditjeve elektrike, zhurmave të larta dhe duke kufizimeve të implantuara në mënyrë kirurgjikale në kokë.

Detaje të eksperimentit tronditës, i cili ishte krijuar për të ndihmuar shkencëtarët të kuptojnë më mirë frikën, u zbuluan pasi laboratori përballet me pyetje mbi shpërthimin e koronavirusit.