Zbulohet lista e kandidatëve të PDSHsë

Partia Demokratike Shqipëtare ka zgjedhur të bëjë koalicion me popullin shqiptar.

Nga kjo parti janë shprehur se janë gati për zgjedhjet e parakohshme parlamentare që do të mbahen më 12 Prill 2020.

Populli shqiptar është i pa kënaqur me qeverisjen e BDIsë, populli kërkon jetë më të mirë, prespektivë për femijët dhe gjeneratat e reja, populli shqiptar kërkon zhvillim ekonomik dhe partneritet me qytetarët.

“Vetëm PDSH-ja është në koalicion me popullin shqiptar”./TetovaExpress/