Zbulohet s.ozia i Luis Suarez jeton në Shqipëri (FOTO)

57
#

Kemi dëgjuar shpesh të thuhet se secili nga ne ka një so.zi të ngjashme në botë, dhe kemi parë deri më sot që shumë prej V.IP-ave botërorë e kanë gjetur s.ozinë e tyre.

Fjala bie që kemi parë s.ozinë e Messit, Beckham, Ibrahimovich, Ronaldo apo dhe shumë yje të tjerë në botën e sportit.

Por s.ëfundmi është gjetur dhe s.ozia i një prej yjeve të Barcelonës, uruguaianit Luis Suarez. Ajo që është për tu h.abitur është se so.zia i tij gjendet pikërisht në Shqipëri.

Një person mjaft i ngjashëm me Luis Suarez jeton në qytetin e vogël të Librazhdit. Siç shihet edhe nga foto, ai ngjan ja.shtëzakonisht shumë me Suarez.