Zbulohet trajtimi mjekësor për shërimin e k.ancerit, ja kush janë?!

85
#

Mjekët izraelitë thonë se kanë zbuluar trajtimin mjekësor për shërimin e ka.ncerit dhe se kjo do të ofrohet brenda një viti. “Ne besojmë që brenda një viti do ofrojmë një trajtim komplet për shërimin e k.ancerit”, theksoi Dan Adrior, kryetar i një kompanie izraelite e njohur si Evulocioni Bioteknologjik i përshpejtuar.

Ai thotë se trajtimi para-klinik quhet “MuTaTo”, që u zhvillua nga Ilan Morad bashkë me ekipin e tij hulumtues, një mënyrë për doktorët dhe shkenctarët për t’i trajtuar qelizat ka.ncreogjene, raporton “Natural Soulution Magazine”.

Por problemi është këtu, metoda e tyre deri më tani ka pasur rezultat vetëm në provat tek kafshët dhe ende nuk ka arritur rrugën për të shkuar deri tek një publikim, për shkak se deri më tani janë publikuar shumë trajtime dhe ilaçe ku njerëzit i kanë mbajtur shpresat, transmenton lajmi.net.

Ardior pretendon se MuTaTo i cili qëndron për multi toksinat, do të jetë efektiv që nga dita e parë, i cili do të zgjasë për disa javë dhe nuk do të ketë afekte anësore, dhe mbi të gjitha do të ketë një çmim më të ulët, në krahasim me trajtimet tjera. (INA)