Zëdhënësi i Besës ironizon zv kryeministrin Bujar Osmani

Advertisment

Qëndrimet e fundit të zv kryeministrit Bujar Osmani të shprehura në media lidhur me situatën e fundit kanë shtyer zëdhënësin e Lëvizjes Besa, Elmedin Memishi të shprehet në rrjetet sociale madje duke i ngritur disa pyjetje.

Statusi i plotë i Memishit në Facebook:

Reklame

Kujt t’i besojnë shqiptarët:
1.Doktor Bujar Osmanit
2.Politikanit Bujar Osmani
3.Haxhi Bujar Osmanit
4.“Pacient” Bujar Osmanit

Ky është realiteti që ofron Bujar Osmani, duke qenë i dezorientuar në kohë dhe hapësirë me aq kontradikta të një pasnjëshme që nga koha si ish ministër i Gruevskit, e deri tani ku një ditë e merr rolin e hoxhës, e një ditë të doktorit, e ditën e tretë rolin e politikanit, por si duket mendja i rrin te puna e “pacient”-it 400.000€!- ka shkruajtur Memishi.