Zëdhënësja e ASH së, Ilire Dauti ofèndon nxënësit shqiptarë, 90 përqind janë analfabet (VIDEO)

Zëdhënësja e ASH-së Ilire Dauti nga diaspora ka ofenduar të gjithë nxënësit shqiptar duke ju thënë se ata janë analfabet

“Nxënësit dhe studentet mos qëndrojnë në rang me vendet e Azisë qendrore sepse të tillë na kanë dalur 90% analfabet” është shprehur zëdhënësja e ASH-së Ilre Dauti nga Hamburgu i Gjermanisë ku nuk është pritur mirë pas këtyre ofendimeve që ju ka bërë nxënësve dhe familjeve shqiptare.

Reklame

Pas kësaj deklarate ofenduese nuk dihet nëse do të reagojë Ministria e Arsimit, Shoqatat e ndryshme si dhe familjet shqiptare e veçanërisht nënat shqiptare që i kanë rritur dhe edukuar fëmijët e tyre e dikush ti quajë analfabet.

Ndryshe nxënësit shqiptar gjithnjë kanë treguar suksese të mëdha në gara brenda dhe jashtë shtetit që do të thotë se ata nuk janë analfabet, por me nxënësit shqiptarë mburren jo vetëm familjet shqiptare por edhe shteti maqedonas. /Aktuale.mk/

VIDEO:

https://www.aktuale.mk/wp-content/uploads/2020/02/received_128117345262192.mp4?_=1