Zeka: Gjykata e Hagës do ta arr estojë një personalitet nga Maqedonia

Gazetari i njohur nga Kosova, Milaim Zeka në një debat në TV kanal10 ka thënë se nga Gjykata e Hagës do të arr estoj edhe një personalitet nga Maqedonia.

Ai nuk ka përmendur emra, por ka potencuar se do të arr estohet edhe shumë shokë të tij nga Dhomat Specializuara në Hagë.

Deri më tani Gjykata e Hagës ka arr estuar një numër të madh të udhëheqësve të UÇK-së në Kosovë, në mesin e tyre edhe ish presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi.

Poashtu janë arr estuar edhe Kadri Vejseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi.