Zeka si Kasim Sulejmani

Anëtari i kryesisë së Alternativës, Zeqirija Ibrahimi i është përgjigjur kreut të PDSHsë, Menduh Thaçi, i cili tha mbrëmë në TV21 se Alternativa financohet nga Turqia dhe Irani.

Gjithashth, Menduh Thaçi mbrëmë ka deklaruar se unazat që i mbajnë në gisht të alternativës janë të ngjajshme me të Kasim Sulejmanit.

Ibrahimi deklaroi se po ta kisha unazën e njëjtë si të Kasimit, shumë njerëz sot nuk do të ishin fare, duke krijuar amulli në opinion se Ibrahimi po kër cënon njëjtë si Kasim Sulejmani.

Ndryshe, Ibrahimi Menduh Thaçin e ka quajtur si argat të Ali Ahmetit./topalnews/