Zekiri bëhet baba nga martesa e dytë, ja emri i vajzës (foto)

Deputeti i LSDMsë Muhamed Zekiri është bërë baba nga martesa e dytë me Biserën, informon portali “tetova1”.

“Falemderimet i takojnë Allahut të madherishëm i cili në këtë ditë 24 02 2020 na gëzoi me një vajzë
Në jetë erdhi Dalia Nani Zeqiri 3 kilogram e 280 gram.

Reklame

Falelmderime pafundësisht o Allah i plotëfuqishëm që bënë mrrekulli të këtilla dhe ke gëzuar familjen tonë. Të lutem o Allah që këtë kënaqësi që kemi përjetuar ne sot, ta përjetojnë edhe gjithë ata çifte që dëshirojnë fëmijë!!!

AMIN ” ka shkruar Muhamed Zekiri

Deputeti i LSDMsë Muhamed Zekiri u martua për së dyti herë me 02 nëntor të vitit 2019 me ish kolegen maqedonase Bisera Jordanova e cila poashtu ishte e angazhuar të TV Alsat. /tetova1/