Zekiri: Kemi gatishmëri për koalicion me të gjithë partitë shqiptare, por jo me BDInë

Nënkryetari i LSDMsë Muhamed Zekiri përjashton mundësinë për koalicion parazgjehdor me BDInë.
Ai në TV 24 ka dekalruar se partia e tij është e gatshme për koalicion me të gjitha partit shqiptare, përfshi Besën dhe PDSHnë.

“Ne jemi të gatshëm për bashkëpunim me të gjitha partit politike të shqiptarëve në vend, përveç BDIsë, nuk ka gjasa me ata të shkojmë sëbashku në koalicion parazgjedhorë. Kjo është përjashtuar si mundësi dhe nuk do të ndodhë”, thekson Zekiri.

Reklame

Ne lëm hapsirë për të gjitha partit. Dy tanimë kanë shprehur intersim për diçka të tillë.
Ajo nuk është fshhtësi. Besa ka dekalruar se është e interesuar nëse i harmonizojmë programet, edhe PDSH është ofruar si partner I mundshëm kualicioni, ndërsa ne jemi të hapur gjithsesi edhe për partit tjera, deklaroi Zekiri