Zekiri: Talati dhe BDI edhe njeher treguan ftyren e vertet

Deputeti i LSDMsë, Muhamed Zekiri përmes një postimi në fb ka akuzuar për bashkëveprim midis VMRO dhe LSDM.

“Talati dhe BDI edhe njeher treguan ftyren e vertet te tyre kr iminale bashke me pobratimat e tyre nga VMRO.

Reklame

DUI dhe VMRO ripertrin kolacionin e kr imit dhe interesit te qarqeve te caktuar brenda subjekteve te tyre.

TURP!!!
Талат и ДУИ уште еднаш го покажаа нивното вистинско кр иминално лице заедно со нивните побратими од ВМРО ДПМНЕ.
ДУИ И ВМРО ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција и коалиција на тесните интереси на одредени кругови во нивните редови.
СРАМОТА!!!”, ka shkruar Zekiri.